Siput Ronggeng

Siput Ronggeng

Setelah kecewa dalam pertandingan Futsal kali ini ikut pertandingan bola jaring pula. lelaki pun boleh main juga. HEHE. "Siput Ronggeng" ialah nama team aku. walaupun penyertaan di saat2 akhir, Siput Ronggeng jadi juara uolss. hebat kan.?? aku bermain di posisi (C) centre. aku rasa posisi ni yang paling penat sebab kena turun naik minta bola. 

Kemenangan Siput Ronggeng juga dibantu oleh (GS) kitorang yang panjang. senang2 je dia masukkan bola. tak sia2 kau jadi panjang. HAHA. Posisi yang lain juga banyak membantu. memandangkan pertama kali ikut pertandingan dan bermain bola jaring, banyaklah kesalahan2 yang dilakukan. Tapi persoalannya, "beronggeng pun dikira gerak kaki juga ke"? HAHA..dah nama team pun Siput Ronggeng. kenalah beronggeng. apa2 pun, kita enjoy main game ni. minta maaf ye kalau ada terkasar. bukan disengajakan. tahniah buat penganjur. buat lagi ditahun depan.

P/S: Tewas di padang, GAGAH di gelanggang. hehe. SIPUT RONGGENG dah jadi Semput Ronggeng.

5 comments:

  1. Tahniah la anda menang.
    Rongggeng pun kira gerak kaki.
    HAHA . Wuerkk .

    ReplyDelete
  2. tahniah ronggeng. eh siput ronggeng.

    p/s: lawa sudah blog

    ReplyDelete
  3. wahhh...tahniah...kan dah ckp..semua ada hikmahnya...kalah futsal tp menang bola jaring..hebat !!!

    ReplyDelete
  4. Sila layari www.youtube.com/shaharezan77 tgk cm mana lelaki main bola jaring

    ReplyDelete