DINNER

Akhirnya selesai juga tugasan Pengurusan Gerko WAJ 3103 yang mengkehendaki kami mengadakan satu jamuan. pada tarikh 4 mei 2012 bertempat di Fair Park Hotel, Ipoh kami mengadakan majlis makan malam/dinner bersama mentor kesayangan lagi sempoi PAPA LAH. tapi pensyarah pembimbing tak dapat datang bab ada mesyuarat di KEHEL (sibuk sokmo). namun, majlis berjalan dengan lancar.

Tahniah diucapkan kepada semua ahli kelas sebab memberi kerjasama untuk menjayakan majlis ini. Tugasan ini dinilai daripada penyediaan kertas kerja sehinggalah perlaksanaan majlis. Alhamdulillah semua perancangan berjalan dengan baik atas kehendakNYA.

Pakaian pada malam tu semua nak glamour sangat terutamanya yang pompuan lah.dah macam artis..HAHA...tapi gua hanya yang simple ja...SIMPLE IS SEXY kan...HAHA..lantak lah korang..bukan selalu nak bergaya kan...majlis malam tu diserikan dengan persembahan nyanyian dan juga sajak..tak lupa juga ada game kotak beracun dan gua orang yang first kena. hukumannya kena menari dangdut..HAHA...habis lantai dewan tu kena tarian gerudi gua..HAHA..

p/s: sekali lagi tahniah untuk kawan-kawan semua...kita adalah SATU..susah senang kita hadapi bersama

6 comments:

  1. nampakkk beshhh :)
    Yap , simple is sexy :)

    sukee tengokkkk :)

    ReplyDelete
  2. HAHA...sexy x saya...??haha

    ReplyDelete
  3. awak sexy ? HAHAHA .

    bolehhh la simplee kan :)

    ReplyDelete
  4. mestilah...jgn smpi tergoda ya...HAHA

    ReplyDelete
  5. Tergoda sgt! (Dengan nada menyampah) Haha

    ReplyDelete