Trip to Padang Besar

sawadeekap...bersamaan 11/2/2012 gua ngan budak2 nakal lain buat trip pegi padang besar kat perlis sempadan ngan thailand..dah dapat elaun enjoy lah..lama dah plan nak pegi padang besar tapi byk halangan...kita hanya mmpu merancang tuhan yang menentukan..tapi kali ini tuhan memudahkan urusan, so dapat lah pegi.




jauh perjalanan

rombongan

ketibaan di padang besar

sawadeekap

macam2 ada

santapan pagi (pulut ayam)

askar sempadan

photoshoot jap

bro chik

ustaz-ustaz kita

patoy michi

apek jual baju


persediaan cikgu prasekolah

fikir benda nak dibeli

sesat

abang askar dah jadi polis

kraftangan thai

bubble

jam murah

kepenatan

masih mampu senyum walaupun penat

 keracunan makanan

pose sebelum balik

 
ustaz macho

ole-ole dari padang besar



Ahamdulillah perjalanan pergi dan balik tak ada masalah..barang yang nak dibeli pun dapat..puas hati trip kali ini..ole2 dari padang besar pun dapat..haha...inilah destinasi untuk sem ni...sem dpn tempat lain pla..plan nak pegi pantai timur pla...tggu elaun sem depan baru boleh sembang..haha...
pa pun padang besar best...peace yo!!

















12 comments:

  1. awesome trip and awesome pic = terbaik !

    p/s : weee, na jalan2 ugak la t.

    ReplyDelete
  2. p na,,na,,na,,ganu kite...hehe..

    ReplyDelete
  3. terengganu? xdop nape ehh . . baik pi PARIS .. :)

    ReplyDelete
  4. wow...PARIS....PARIT pun blm smpi...hehe...

    ReplyDelete
  5. suka tipuu dia ni . .parit tak sampai katanya. :P

    p/s : paris, wait for me . . weee

    ReplyDelete
  6. gedik aihh . . setakat parit . pe kelas :P

    ReplyDelete
  7. okay...paris hilton wait for me...

    ReplyDelete
  8. paris hilton? xde kelas langsung . . .
    :P

    ReplyDelete