lepas kerinduan......

Bismillahirahmanirahim.....

Hari ni hari jumaat, penghulu segala hari, hari yang penuh barakah dan paling best hari ni x da kuliah.....yehaaaa....agak lewat gak lah gua bgn...bkn sllu dpt bgn awal beb....masa x da kuliah ni lah blh bgn lewat sikit smpi x pegi perhimpunan...mmg dah niat pun x nak pegi...gua jarang2 gak pegi perhimpunan ni....smlm tdo pun lewat...bukannya men game or FB tp siapkan presentation gua dan akhirnya x siap2 gak...rasa dah pnt buat 2...gua pun stop lah then br lyn game...bukan angry bird ok..angry bird 2 bikin gua panassss je....terutamanya binatang hijau pakai helmet 2...blh pla dia gelakkan gua...adoiii....gua main game perang or CS (counter strike)...ni br blh lyn drpd berperang ngan binatang hijau 2....lyn pnya psl x sdr smpi jam 3 pg dah...gua pun off laptop then melayan mimpi indah,,....sweet deram dlm bhsa jepun.....sblm tdo, dgr lgu luar biasa jap brulah lelapkan mata...bgn pg je basuh muka, gosok gigi n x mndi....hahaha.....pastu pegi blk mama bab srpn dah siap...best lah mcm ni..bgn2 je srpn dah siap...mama kitorang mmg penyanyang..mnjga kebajikan anak2....hehehe...syg mama...wewit....hr ni srpn nasi goreng sutun msk gna rice cooker br.....sdp oh...klu nak tempah roger2 je ngan gua...pghntrn percuma...hehe...dah siap srpn gua balik blk n siap2 pegi solat jumaat.....

balik je dr solat jumaat gua teringat sesuatu...family kat kampung...mmg rindu sgt2.....especialy my parents....gua baru ingt dah dkt 2 mggu x call dorg kat kg...pastu br lah gua call mak gua.....dgr suara mak mcm skt je....tp alhamdulillah sihat2 belaka....tnya mak pasal bapa pun alhamdulillah smuanya sihat...pastu mak gtau pangkat pakcik gua jg lah dah mnggl hr selasa lps...innalillihiwainnailaihirajiun...moga rohnya dtmptkn bersama golongan org yg beriman..amin.....akhirnya kerinduan dpt terubat juga bila mndgr suara orang tua yg amat gua syg....mak i love u....(ni mama btul kat kg)....hati pun banyak sng..... 

p/s: family n da geng kat kg je lah gua rndu beb.....nak rndu gf tp x da....huahua....ok lah cukuplah smpi sini.....ingt pesan gua ni.....be notty but not in stupidity....

1 comment: